Naše nejbližší akce

Tábor hudby a divadla na tvrzi

divadlo + 2 kapely + ohňovka (18.5.2024 17:00)

Přijďte na tvrz pobejt! nač se můžeme těšit: - na divadelní vystoupení spolku z Tachova Komedyjanti https://www.komedyjanti.cz/ - naplno to rozjede kapela PUDETO, která nám předvede jak se hraje v Tachově https://pudeto-tachov.webnode.cz/ - fire show Patrik - vystoupení nadějného performera, kterého jste ještě na tvrzi neviděli - na tvrz se po několika letech vrací pravý Keltský rock v podání kapely Dick O´Brass https://dickobrass.cz/ V krčmě Vás točeným Bernardem a kýtou potěší spolek Vlčí doupě - výdělek bude věnován na pejsky. Víno, Prosecco a a Aperol přijede rozlévat kolínská Vinárna Pod lípou. Akce je bezkelímová/bezplastová, přinést si můžete vlastní půllitr nebo můžete využít vratných kelímků, které pro Vás budou připraveny. více

Letní kino na tvrzi zahajuje již čtvrtou sezónu

 

 

 

 

Nebovidské multi je opět tady! Vezměte děti do kina, projděte si historickou tvrz, vyrobte si svíčku, namíchejte bylinky, vyřešte hlavolam, dejte si pivo, ochutnejte palačinku, rozhlédněte se po nočním nebi a odpočiňte si u dobrého českého filmu. To vše vás čeká v Nebovidech na tvrzi. Letní kino zde zahajuje již čtvrtou sezónu.

Prázdniny, historická stavba, český film, tradiční řemesla a dobrá atmosféra se potkávají na Nebovidské tvrzi každý druhý pátek. Nejnovější české filmy jsou promítány v rámci letního kina přímo na nádvoří tvrze. Miniseriál symbolicky zahajuje v pátek 3. července 2015 film Jiřího Mádla Pojedeme k moři. Výjimečný snímek plný skvělých hereckých výkonů se dívá na svět dětskýma očima a postupně odhaluje skrytá tajemství. Představení začíná po setmění, tedy cca 21:15 hod.

Od 19:00 hod. se v prvním patře tvrze promítá dětské představení Croodsovi. Jde o dobrodružnou animovanou komedii, kde také stojí před objektivem celá rodina, ale již ta první na světě – pravěká.

Nebovidská tvrz je pro diváky a návštěvníky otevřena v promítací den vždy od 17:30 hod. a k občerstvení nabízí pivo, limo, palačinku či klobásu. Pro děti je připraveno tajemné pohádkové podzemí, prolézačky, hry a hlavolamy, ale především řemeslné dílny – svíčkárna a apatyka, kde si mohou vytvořit vlastní svíčku či namíchat lektvar.

V průběhu prázdnin Nebovidská tvrz promítne tyto české snímky: Fotograf (17.7.), Hodinový manžel (31. 7.), Vybíjená (28. 8.). O tom, jaký film se bude promítat 14. července rozhodují sami diváci na webových stránkách. V nabídce jsou snímky   „10 pravidel jak sbalit holku“ a „Fair play“. Hlasujte na webu nebovidskatvrz.cz či facebookovém profilu spolku Nebovidská tvrz, který letní kino pořádá.

V případě nepříznivého počasí se projekce přesouvá pod střechu tvrze. Návštěva kina pod hvězdami, kde se dobře pobavíte, najíte a napijete, má neopakovatelnou atmosféru.